Nebojte se developerských projektů

Nebojte se developerských projektů

Developerský projekt je pro mnohé stále synonymem bydlení na zelené louce, odkud se obyvatelé nedostanou jinak než autem a kde zcela chybí základní obchody a služby. Dnes už je ale situace úplně jiná.

Developeři nejen v Praze ví, jak vypadá ideální bydlení. Aktivní singles, mladé páry i rodiny s dětmi totiž vždy hledají bydlení, které spojuje:

  • klidnou lokalitu,
  • dostatek zeleně,
  • snadnou dostupnost do centra,
  • občanskou vybavenost v okolí.

Při plánování nových projektů proto developeři hledají místa, která všechny výše zmíněné požadavky splňují. Když takové místo najdou, postaví na něm dům s byty různých velikostí tak, aby vyhověli požadavkům co nejširší skupiny zákazníků.

Novostavby v Praze se pak zákonitě řadí mezi nejžádanější bydlení a nové byty jsou většinou prodané ještě dlouho před dostavěním.

Obzvlášť v dnešní době levných hypoték se nevyplatí čekat - byty na prodej rychle ubývají a Praha láká i zahraniční investory.

Praha 4: luxusní bydlení místo starého mrakodrapu

Svědčí o tom například úspěch Rezidence Rozhledna. Byty v Praze 4 vyrostly na místě, kde do té doby stál chátrající mrakodrap. Obyvatelé tak mají nádherný výhled na Prahu, který si mohou užívat z balkonů a lodžií.

Rezidence Rozhledna navíc stojí nedaleko Vltavy, kde je spousta zeleně. Do centra Prahy to mají obyvatelé autem nebo MHD 15 minut. Není se čemu divit, že byty na prodej v Praze 4 už nejsou.

Rodinný dům v Praze? V Dolních Počernicích není problém

Developerské projekty jsou také skvělou příležitostí, jak si v Praze v pořídit vlastní dům. Sekyra Group připravuje v sousedství golfového hřiště v Dolních Počernicích více než 60 pozemků o rozloze až 903 m2.

Na těchto pozemcích si můžete postavit vlastní dům nebo si vybrat z 12 typů nízkoenergetických a pasivních domů na klíč. U vlastního domu stačí pouze dodržet maximální výšku dvou podlaží a rozlohu od 100 do 215 m2.

<< Zobrazit všechny aktuality