Získejte nové kvalitní byty v Projektu Tandem Modřany

Získejte nové kvalitní byty v Projektu Tandem Modřany

Modřanský areál bývalé čokoládovny, která Pražany padesát let zásobovala pod značkou modré hvězdy cukrovinkami, dostál velkých změn. Modrá hvězda nyní bude vycházet nad dvěma novými bytovými domy, které vznikly v rámci rezidenčního projektuy. Ano, dva nové jednostranně orientované bytové domy s 6NP stojí přímo na pozemku bývalé čokoládovny.

Sportovní vyžití, krásná procházka či neopakovatelný pohled na Vltavu

To všechno poskytuje tato unikátní lokalita na břehu řeky Vltavy v Modřanech. Sedmdesát šest bytů ve dvou 6NP domech nabízí klidné a pohodové bydlení uprostřed zeleni. Najdete zde jak malé byty o rozloze do 30 m², střední 2+kk, tak i rodinné byty 3+kk o výměře 90 m². V okolí naleznete také kompletní občanskou vybavenost; školku, školy, polikliniku, sportoviště, supermarkety, ale i třeba cyklo-bruslařskou stezku. Zkrátka vše, co potřebujte k spokojenému bydlení, je při ruce.

Jaké výhody nabízí bydlení v rezidenčním projektu Tandem Modřany?

Je to především komorní atmosféra. Každý dům má jen 38 bytů, které začínají až od 2. NP, a mají svůj balkon, sklepní kóji a parkovací stání. V přízemí oceníte i společnou kočárkárnu a speciální místnost pro komunální odpad.

Projekt Tandem Modřany nabízí i řadu nebytových prostor, které jsou v přízemí obou domů a poskytnou zázemí obchodům a službám. Lokalita Modřan se nabízí i volnočasovým aktivitám. Na své si přijdou nejen milovníci golfu, minigolfu, tenisu, ale i cyklisté, in-line bruslaři či hráči plážového volejbalu. Bydlení v Modřanech má i vynikající dopravní dostupnost. V centru Prahy jste co by dup.

<< Zobrazit všechny aktuality