U Vltavy již brzy začne výstavba Rohan City

U Vltavy již brzy začne výstavba Rohan City

Developerský projekt Rohan City je v posledních fázích přípravy. Aktuálně probíhá příprava projektu k územnímu řízení. Zahájení samotné výstavby se plánuje na rok 2014.

Nové byty na Praze 8

Nový komplex bytových, kancelářských a obchodních domů Rohan City vyroste na pravém břehu Vltavy, na Rohanském nábřeží. Tato lokalita patří k centru Prahy, ale zatím v podstatě zeje prázdnotou. Rohan City bude stát poblíž stanice metra Invalidovna, která je jen dvě zastávky od přestupní stanice Florenc. Obyvatelé nových bytů tedy poznají výhody centra (mimo jiné i výhled na Pražský hrad), ale architektonické řešení a blízkost řeky jim zároveň zajistí dostatečně klidné bydlení.

Zelené novostavby obklopené zelení

Nové byty na Rohanském nábřeží budou splňovat standardy nízkoenergetického bydlení, které je vhodné nejen pro ekologicky smýšlející jedince, ale i pro každého, kdo chce zkrátka ušetřit na energiích. K pocitu souznění s přírodou bude jistě přispívat i množství zeleně mezi bytovými domy.

Nové kanceláře a obchody v centru Prahy

Součástí developerského projektu Rohan City jsou kancelářské a obchodní budovy. Díky atraktivní lokalitě lze ze strany zájemců o pronájem očekávat velký zájem. Nová pracovní místa již brzy přispějí k celkovému oživení části vltavského nábřeží, která byla doposud neprávem opomíjená.

Zdroj: http://www.sekyragroup.cz/cz/projekty/rezidencni-projekty/pripravovane-projekty/rohan-city-3/rohan-city-4

<< Zobrazit všechny aktuality